Ingredienser:
1 dl Hasselnötter (EKO)
1 dl Mandel (EKO)
1 dl Chiafrön (EKO)
3 dl Dinkelflingor (EKO)
1 dl Hampafrön Skalade (EKO)
1 dl Pumpafrön (EKO)
1 dl Solroskärnor (EKO)
1 dl Kokossmiles (EKO)
2 dl Tranbär (EKO)
½ dl Honung
1 dl Kokosolja, neutral (EKO)
1 stor nypa Flingsalt
1 dl Kakaonibs (EKO)
Såhär gör du:
Sätt ugnen på 200 grader
Rör ihop alla ingredienser förutom Kakaonibs i en bunke
Bred ut på en bakplåtspappersklädd plåt
Rosta i ugnen ca 20 min, rör om några gånger under tiden och håll koll så den ej bränns
Ta ut och låt svalna helt innan du tillsätter Kakaonibs, rör om ordentligt
Serveringstips:
Häll i frukostyoghurten eller använd som topping på glass eller smoothie
Recept & bild av @tbakingfoodie