MJUKSEGA KAKOR MED CHIA OCH KAKAO (EKO)

CHIA- OCH CHOKLADKAKOR

INGREDIENSER

4 dl mandelmjöl (EKO)
4 msk Honung (EKO)
3 msk Chiafrön (EKO)
3 msk Kakaopulver (EKO)
0,5 tsk Vaniljpulver (EKO)
3 msk Kokosolja
1/2 dl vatten

TOPPING
Mandelflarn (EKO)

SÅ HÄR GÖR DU:

Sätt ugnen på 175 grader.

Smält kokosoljan och blanda det med övriga ingredienser tills det är ordentligt blandat. Ta en matsked deg i handen och forma smeten till en boll. Tryck ut bollarna med händerna på bakplåtsklädd ugnsplåt tills bollarna blir platta. Toppa kakorna med lite chiafrön, mandelflarn eller mandelmjöl.

Grädda i ugnen i 15-20 minuter och låt svalna på plåten.
Fikan är klar!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.